Лексичний мінімум з англійської мови: навч.-метод. матеріали. - Навроцька, Ірина Миколаївна; Семенюк, Антоніна Афанасіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали з англійської мови розроблені для студентів факультету іноземної філології, які навчаються за підручником New Language Leader Intermediate видавництва Pearson, для володіння мови рівня B2.Лексичний матеріал охоплює 12 тем навчального курсу. Лексичний мінімум побудований в хронологічному порядку, містить основні словосполучення, ідіоми, фразові дієслова, важливі для розуміння завдань підручника.
Методична розробка рекомендована як допоміжний засіб вивчення основної дисципліни «Англійська мова», а також може бути використаний студентами, які вивчають англійську як другу іноземну мову
Keywords: 811.111’373.4(07)