Генетика : методичні рекомендації - Лісовська, Тетяна Павлівна; Lisovska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведені методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу “Генетика” для студентів ІІ-III курсів заочної форми навчання біологічного факультету, які охоплюють розділи навчальної програми, винесені на лабораторні заняття, містять програму навчальної дисципліни, словник генетичних термінів і питання для підсумкового контролю. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.