Обгрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків: програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни Обгрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків» для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». – “31” серпня 2015 р. – 14 с.
Keywords: програма; ризик; господарське рішення; підприємство