Історія первісного суспільства та Стародавнього Сходу - Білик, Вікторія Андріївна; Bilyk, Viktoriia A. (My University, 2017)
У виданні вміщено робочу програму навчальної дисципліни «Історія первісного суспільства та Стародавнього Сходу», складену відповідно до планів історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з напряму підготовки «Історія», кваліфікаційний рівень «Бакалавр»; методичні рекомендації студентам для підготовки до семінарських занять, тестові завдання для перевірки знань, перелік контрольних питань та перелік основної і допоміжної літератури з дисципліни.

The publication contains the work program of the academic discipline "History of Primitive Society and the Ancient East", compiled according to the plans of the Faculty of History of the East European National University named after Lesya Ukrainka on the direction of preparation "History", the qualification level "Bachelor"; methodical recommendations for students for preparation for seminars, test tasks for checking knowledge, list of control questions and a list of basic and auxiliary literature on discipline.
History of primitive society and the Ancient East
Keywords: первісне суспільство; Стародавній Схід; методичні рекомендації; тестові завдання; primitive society; the Ancient East; guidelines; collection of tests