Харчова хімія: глосарій - Супрунович, Сергій Васильович; Марушко, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Глосарій містить список ключових термінів з харчової хімії. Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа географічного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: харчова хімія; глосарій; готельно-ресторанна справа; 54-035.63/.64(03)