Стратегічний аналіз : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР «магістр», спеціальність «облік і аудит», дфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є виробнича та фінансово-господарська діяльність підприємства. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Стратегічний аналіз в управлінні підприємством. 2. Аналіз середовища та конкурентних позицій підприємства. 3. Стратегічний аналіз структури капіталу й інвестицій.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» (денна форма).
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis