Формування в старшокласників інтересу до самостійних занять фізичними вправами - Захожий, В.; Zahozhyy, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено технологію формування у старшокласників інтересу до самостійних занять фізичними вправами. Проаналізовано етапи, умови, принципи та засоби виховання інтересу й позитивного ставлення учнів до виконання фізичних вправ. The technology of formation pupil’ interest to independent physical-training exercises is reflected in the article. The article deals with the stages, conditions, principles and methods of bringing up the interest and the positive attitude of youth to performing the physical-training exercises.
The Formation of the High School Students’ Interest to Independent Physical-Training Exercises
Keywords: фізичне виховання; старшокласники; інтерес; самостійні заняття; physical-training education; students; interest; independent classes