Профілактика паразитарних захворювань школярів - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Зінченко, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичний посібник вміщує конспект 18 лекцій та 1035 тестових завдань з вибіркового освітнього компоненту «Профілактика паразитарних захворювань школярів», рекомендованого для студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство та здоров’я людини» та спеціальності 014 «Середня освіта (Природничі науки)» за освітньо-професійною програмою «Середня освіта Природничі науки». Конспект лекції та тести призначені для самостійної підготовки студентів для проміжного та підсумкового контролю знань. До кожної лекції наведена тема, інформаційний матеріал, питання для обговорення, питання для контролю знань. Тестові завдання розміщено відповідно до лабораторних робіт та модулів, до них наведено правильні відповіді. Наприкінці розміщено список рекомендованої літератури.
Keywords: паразитарні інвазії; паразитичні організми; паразитизм; тести; 576.89 (075.8)