Маркетинг туризму : програма навчальної дисципліни - Ivankiv, O. Ya.; Іванків, Ольга Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчальна дисципліна “Маркетинг туризму” є складовою навчального плану загальнонаукової та професійної підготовки фахівців у сфері туризму. Предметом дисципліни є загальні закономірності розвитку маркетингу туризму в ринкових умовах та система маркетингу туристичного підприємства. Міжпредментні зв’язки. У процесі вивчення навчального курсу "Маркетинг туризму" майбутні фахівці у сфері туризму повинні поєднувати отримані знаття та вміння, які будуть засвоюватись в ході вивчення таких навчальних дисциплін, як "Психологія", "Статистика", "Рекреаційна географія", "Екологія", "Організація рекреаційних послуг", "Основи менеджменту", "Основи маркетингу", "Рекреалогія", "Менеджмент туризму". Змістові модулі: Модуль І – Особливості маркетингу в туристичній індустрії Модуль ІІ – Система маркетингу туристичного підприємства
Програма навчальної дисципліни «Маркетинг туризму» для студентів спеціальності 7.04010401 «Географія»
Keywords: навчальна програма; маркетинг туризму