Пам’яті мисткині-шістдесятниці Любові Панченко - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українк, Волинський краєзнавчий музей, 2022)
Каталог створено за матеріалами художньої виставки «Пам’яті Любові Панченко». До експозиції увійшли навчально-творчі роботи студентів групи Мист-32 і мист-42 кафедри образотворчого мистецтва факультету культури і мистецтв ВНУ імені Лесі Українки. Роботи створені під керівництвом під керівництвом професора І. Г. Черкесової
Keywords: 75.071(477)(092)(083.81)