Загальні принципи функціонування технічних засобів обчислювальних систем: текст лекцій нормативної навчальної дисципліни “Архітектура обчислювальних систем” - Булатецький, Віталій Вікторович; Булатецька, Леся Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Текст лекцій призначений для студентів напряму підготовки 122 Комп’ютерні науки, 014 Середня освіта (Інформатика) та є логічним допов-ненням до лекційного курсу нормативної навчальної дисципліни “Архітектура обчислювальних систем”. Призначений для оволодіння теоретичними та практичними навиками функціонування технічних засобів обчислювальних систем. Рекомендовано викладачам та студентам які викладають або вивчають архітектуру обчислювальних систем у вищих навчальних закладах.
Keywords: системи числення; архітектура мікропроцесора; команди мікропроцесора; пам'ять; контролер переривань; операційні вузли; 004.655