Полоністичні обрії крізь призму літератури в цифровому форматі «Полоністичного бюлетеня» - Васейко, Юлія Святославівна; Бай, Олена (My University, 2024)
Процес діджиталізації художніх текстів, наукових філологічних надбань у польській літературі відіграє значну культурологічну та освітню роль, що виразно зазначено у діяльності «Полоністичного бюлетеня», літературознавчі матеріали якого стали предметом дослідження у цій публікації. Цифровий центр гуманістики Інституту літературних досліджень ПАН відображає основні наукові тенденції розвитку сучасного польського літературознавства, полоністики та компаративних студій, які варто використати на різних етапах вивчення польської мови як іноземної
Keywords: польська література; полоністика; полоністика; діджиталізація; цифрова гуманістика; 821.162.1:004