Банківська система : програма нормативної навчальної дисципліни - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом дисципліни “Банківська система” є діяльність комерційних банків та банківської системи вцілому. Дисципліна “Банківська система” спирається на власну логіку і зміст
Програма нормативної навчальної дисципліни "Банківська система", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки «Бакалавр» галузі знань 0305 – "Економіка і підприємництво", напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”.
Keywords: банк; банківська система; програма; нормативна дисципліна