Волинсько-полісько-гуцульські паралелі у варіантах чоловічих імен - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті подано гуцульські паралелі до волинсько-поліських зменшено-пестливих варіантів чоловічих імен. In the article it is conducted volinsko-poliski and gucul’ski parallels between a suffix diminished-tender variants of the masculine names.
Volinsko-Poliskі and Gucul’ski Parallel of Variants of Masculine Noun
Роботу виконано в Західнополіському ономастико-діалектологічному центрі ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: власні імена; варіанти; суфіксація; волинсько-поліські імена; гуцульські паралелі; proper names; variants; volyn-polesskiye names; suffix; gutsulskie parallels