Особливості художнього мовлення - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2012)
Подано бібліографічну інформацію з теоретичних питань художньо-літературного стилю, а саме: проблем словесної образності, функціонування мовних засобів у художньому тексті. Покажчик містить книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Рекомендовано усім, хто цікавиться проблемами художнього мовлення.
Keywords: бібліографічні видання; 83я1