Луцька тюрма в 1919–1922 рр.: уключення в пенітенціарну систему Другої Речі Посполитої - Разиграєв, Олег (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
У статті на основі маловідомих документів із фондів Центрального державного архіву Литви, Державного архіву Волинської області та інших джерел висвітлено процес уключення Луцької тюрми до пенітенціарної системи Другої Речі Посполитої в 1919–1922 рр.
Keywords: пенітенціарна система; тюрма; Луцьк; Волинь; Друга Річ Посполита