Культура та етика ведення бізнесу - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки до самостійної роботи складено відповідно до силабуса освітнього компонента «Культура та етика ведення бізнесу». Навчально-методичне видання містить мету, структуру освітнього компонента, завдання для самостійної роботи здобувачів освіти, список літературних джерел. Рекомендовано здобувачам денної та заочної форм навчання 1 курсу спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійних програм «Маркетинг» та «Логістика», спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 051 Економіка.
Keywords: 174.4