Інформаційна безпека та музей - Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko-Blazhenko, Tetiana V. (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2015)
В даний час інформаційна безпека є однією з найважливіших проблем сучасного суспільства. Інформаційна безпека, поряд з державною, екологічною, економічною, фізичною та іншими видами безпеки, внаслідок впливу об'єктивних чинників стає невід'ємною складовою загальної системи безпеки будь-якого підприємства, включаючи музеї.

Today information security is one of the most important issues of modern society. Information security along with state, ecological, economical, physical and other types of security is an integral part of the general security system of any enterprise including a museum.
Keywords: інформаційна безпека; музей; інформаційний ресурс; museum; information safety; information resources