Формування готовності дітей до школи: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Семенова, Наталія Іванівна; Semenova, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Формування готовності дітей до школи» для студентів напряму 6.010101 «Дошкільна освіта». Мета вивчення курсу – розкрити суть готовності дитини до шкільного навчання; визначити завдання підготовки до школи; проаналізувати роль сім’ї та дошкільного закладу у формування готовності до шкільного навчання; обґрунтування шляхів формування готовності дитини до навчання у школі.
Keywords: готовність дітей до школи; дошкільна освіта