Педагогічна конфліктологія - Чернета, Світлана Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи, виконання індивідуально-дослідних завдань з освітнього компонента «Педагогічна конфліктологія» освітньо-професійної програми «Освітні, педагогічні науки» денної форми навчання, термінологічний словник, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури.
Keywords: педагогічний конфлікт; медіація; 159.964.21:37(075.8)