Методика навчання німецької мови в закладах загальної середньої освіти : силабус - Близнюк, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Методика навчання німецької мови в закладах загальної середньої освіти» підготовки бакалавра, 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта. (Мова і література (німецька)), за освітньо–професійною програмою Середня освіта. Німецька мова.