Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання: силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання» належить до переліку вибіркових підготовки бакалавра (на базі молодшого спеціаліста) за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит і спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо бюджетування діяльності суб’єктів господарювання.
Навчальний план 2021 р.
Keywords: бюджет підприємства; бюджетування