Етнічні кухні - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Рекомендовано бібліографічні матеріали по особливостях традицій та культури харчування народів зарубіжних країн. Покажчик подає бібліографічну інформацію до дисципліни «Етнічні кухні» для студентів спеціальностей готельно-ресторанна справа, туризм (Географічний факультет СНУ ім. Лесі Українки).
Keywords: бібліографічні видання; 63.5я1