Напрями моделювання процесу управління діяльністю вищих навчальних закладів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Визначено напрями моделювання процесу управління діяльністю вищих навчальних закладів.
Keywords: вищі навчальні заклади; управління; напрями моделювання