Цьось Анатолій Васильович : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, першого проректора, професора, доктора наук з фізичного виховання і спорту, заслуженого працівника науки і техніки України, завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Анатолія Васильовича Цьося. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1990 до 2015 рр., а також біографічний нарис та фотоілюстрації. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index highlights the life and the career of the Ukrainian scientist, first vice-president, professor, doctor’s degree in physical education and sport, honored worker of science and technics of Ukraine, the head of the department of theory and methods of physical education of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Anatolii Vasylovych Tsos. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1990 tо 2015, the issue contains the biographic information. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Цьось Анатолій; Tsos A. V.; 91.9:75Д; 016:929:796