Кримінально-процесуальне право України - Крикунов, Олександр Вікторович; Krykunov, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Це видання підготоване для викладання курсу «Кримінально-процесуальне право України» в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. У змісті видання представлено опис змістових модулів даного курсу, форми та засоби діагностики успішності навчання, списки рекомендованого законодавства, актів його тлумачення, навчальної та наукової літератури, інтернет-ресурси.

This publication was prepared for the course "Criminal Procedural Law of Ukraine" in a credit-modular system of educational process in the Lesya Ukrainka East European National University. In the edition presented a description of the course content modules, forms and methods of diagnostics of successful learning, lists the recommended legislation, acts of its interpretation, educational and scientific literature and internet resources.
Criminal Procedural Law of Ukraine: curriculum of normative discipline for the training of bachelor direction 6.030401 "Law"
Keywords: кримінально-процесуальне право України; навчальна програма; бакалавр права; правознавство; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; criminal procedural law of Ukraine; curriculum; bachelor of law; law; the Lesya Ukrainka East European National University