Медична біологія - Зінченко, Марія Олександрівна; Степанюк, Ярослав Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання уміщує короткий конспект лекцій для виконання засвоєння програмового матеріалу з освітнього компонента «Медична біологія» для студентів медичного факультету. Для студентів медичного факультету (напрям підготовки магістрів медицини, галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, за освітньо-професійною програмою «Медицина»)
Keywords: медична біологія; структурні основи функціонування клітин; основи генетики та молекулярної біології; основи паразитології; онтогенез людини; екологія людини; 61:57 (072)