Особливості розвитку гнучкості та методи її вдосконалення в студентів факультету фізичного виховання в процесі засвоєння хореографічних дисциплін. - Солонець, Ю. Ю.; Solonets, Y. Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто деякі особливості розвитку гнучкості, методів вдосконалення її в процесі засвоєння хореографічних дисциплін студентами факультету фізичного виховання. In the article some features of development of flexibility, methods of perfection of her are considered in the process of mastering of choreographic disciplines by the students of faculty of physical education.
Features of Development of Flexibility and Methods of its Perfection for the Students of Faculty of Physical Education in the Process of Mastering of Choreographic Disciplines.
Keywords: фізичні якості; гнучкість; технічна підготовка; хореографічна координація; physical qualities; flexibility; technical preparation; choreographic coordination