Практикум психологічного консультування в юридичній сфері - Магдисюк, Людмила Іванівна; Федоренко, Раїса Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У навчальному посібнику розкрито актуальні питання психологічного консультування як професійної діяльності й процесу надання психологічної допомоги. Представлено матеріали, які зможуть допомогти практичному психологові-початківцю зрозуміти суть психологічного консультування як одних із найважливіших видів роботи та специфіку їх застосування в різних умовах. Висвітлено теоретичні основи психоконсультування. Розкрито особливості роботи психолога з різними категоріями клієнтів. У фокусі уваги – вправи та психологічні задачі, які використовуються під час проведення практичних та лабораторних занять зі студентами, тренінгів і майстер-класів. Для студентів, викладачів, психологів-практиків та широкого кола фахівців, орієнтованих на роботу з людьми.
Keywords: психологічна допомога; техніки психологічного консультування; судова психологія; робота психолога з клієнтами, схильними до суїциду; консультативні навички.; 159.98(075.8)