Стратегічне управління виробничо-комерційною діяльністю суб’єктів агробізнесу на принципах концепції соціально-відповідального маркетингу - Єфремова, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено стратегічне управління виробничо-комерційною діяльністю суб’єктів агробізнесу на принципах концепції соціально-відповідального маркетингу
Keywords: аробізнес; соціально-відповідальний маркетинг