Маркетингова товарна політика - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації призначені для допомоги при самостійному опрацюванні тем, винесених на самостійне опрацювання з освітнього компонента «Маркетингова товарна політика» за темами : «Планування нового продукту і розроблення товару», «Призначення та види ідентифікування продукції», «Формування асортименту товарів у роздрібній торговельній мережі». Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу освітньої програми «Маркетинг»
Keywords: планування нового продукту; товарна політика; розроблення товару; види ідентифікування продукції; 339.138 (075.8)