Проблематика перекладу англомовної термінології в систематиці та класифікації комах - Шевчук, Тетяна Римівна; Василенко, Дмитро Олегович (Херсонський національний технічний університет, 2024)
Особливістю перекладу термінології систематики та класифікації комах є те, що вона містить дуже велику кількість видів у яких немає англійського відповідника, або міститься деяка не точність в описі виду. Це може створювати труднощі в розумінні та перекладі, в особливості для людей, які ніяк не пов’язані із такою наукою як ентимологія, або тим людям, які не мають належного досвіду в цій науці.