Психологічна допомога у клініці - Федоренко, Раїса Петрівна; Хлівна, Олександра Миколаївна; Дучимінська, Тамара Іванівна; Магдисюк, Людмила Іванівна; Борцевич, Святослав Володимирович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчально-методичному посібнику розглядаються актуальні питання змісту психологічної допомоги в клініці, дається характеристика найбільш поширених методів психодіагностики, що можуть використовуватись у практичній діяльності клінічних психологів. Посібник знайомить із особливостями організації роботи психолога в клініці, формами та змістом роботи практичного психолога. Розраховано на студентів факультету психології, практичних та клінічних психологів, лікарів, зацікавлених у застосуванні психологічних методів у лікувально-профілактичній діяльності.
Keywords: 159.9.07:371.214.114