Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін: «Підприємництво і бізнес-культура», «Інноваційне та соціальне підприємництво», «Економіка підприємства», «Потенціал і розвиток бізнесу», «Економіка та організація біржової діяльності» - Павлов, Костянтин Володимирович; Сак, Тетяна Василівна; Бортнік, Світлана Миколаївна; Лялюк, Алла Миколаївна; Шостак, Людмила Василівна (Волинський національний університету імені Лесі Українки, 2021)
Методична розробка містить рекомендації щодо вибору теми, завдання, основні вимоги до виконання курсової роботи з дисциплін: «Підприємництво і бізнес-культура», «Інноваційне та соціальне підприємництво», «Економіка підприємства», «Потенціал і розвиток бізнесу», «Економіка та організація біржової діяльності», її структури та технічного оформлення, порядку захисту курсової роботи, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» денної та заочної форм навчання.
Keywords: 338.1 (072)