Система прийняття управлінських рішень : метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Наведено програму курсу «Система прийняття управлінських рішень», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на залік (екзамен) і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано студентам четвертого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент», п’ятого курсу спеціальності 8.03010101 «Соціологія».
System of making management decisions: methodical instructions for independent work
Keywords: система прийняття управлінських рішень; system of making management decisions