Властивості, функції й різновиди заголовків у структурі сучасного пресового репортажу - Бикова, Ольга М.; Bykova, О. М. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті автор робить спробу дослідити властивості, функції та різновиди заголовків репортажів у сучасних періодичних виданнях, їх функціональне призначення і комунікативно-прагматичний потенціал. Наголошує на тому, що основне завдання заголовку – привертати увагу читачів та в стислій формі подати загальну інформацію про весь матеріал. In the article an author gives it a shot to investigate properties, functions and varieties of titles of reporting in modern magazines, them functional setting and communicative-pragmatic potential. The accent is made on that the main task of headline is to take readers attention and to give concentrated information about the whole publication.
Properties, Functions and Varieties of Titles of Reporting in the Structure of the Modern Press Reporting
Keywords: репортаж; reporting; заголовок; headline; читач; reader