Навчальна практика (асистентська): робоча програма практики підготовки магістра - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робоча програма практики «Навчальна практика (асистентська» для студентів за напрямом підготовки 0202 «Мистецтво», спеціальністю 8.02020401 «Музичне мистецтво».
Keywords: Навчальна практика (асистентська); Teaching practice (assistant)