Діяльність соціального педагога в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку - Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Бартків, Оксана Степанівна; Грановський, Василь Григорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
На основі узагальнення науково-педагогічних досліджень і педаго-гічного досвіду розкрито теоретичні основи, методичні вимоги та дано практичні рекомендації для організації діяльності соціальних педагогів у дитячих закладах оздоровлення й відпочинку. Для науковців, учителів, студентів й усіх, хто цікавиться питаннями оздоровлення підростаючого покоління.
Keywords: система оздоровлення та відпочинку дітей; програмне забезпечення діяльності табору; оздоровча зміна; дитяче самоврядування