Перспективність застосування онлайн-комунікацій при реалізації маркетингової діяльності закладів вищої освіти - Дейнега, І.; Дейнега, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено перспективність застосування онлайн-комунікацій при реалізації маркетингової діяльності закладів вищої освіти
Keywords: маркетингова діяльність; онлайн-комунікації