Основні загрози економічній безпеці України в умовах кризових явищ - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M.; Протасюк, Галина Анатоліївна; Protasyuk, Galyna (Київський університет управління та підприємництва, 2014)
У статті визначено внутрішні та зовнішні загрози економічній безпеці України в умовах кризових явищ. Проаналізовано головні індикатори економічної безпеки протягом останніх років. Запропоновано заходи щодо зміцнення економічної безпеки України. The article outlines the internal and external threats to the economic security of Ukraine in a crisis. The author analyses the main indicators of economic security in recent years. The basic ways of providing economic security in Ukraine were developed.
Major threats to the economic security of Ukraine in crisis
Keywords: економічна безпека; economic security; економічні інтереси; economic interests; загрози економічній безпеці; threats to economic security; криза; crisis; індикатори стану економічної безпеки; indicators of economic security