Інгаляційні та неінгаляційні анестетики: препарати, методи, переваги - Баран, Андрій Віталійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Анотований курс лекцій складено згідно силабусу освітнього компонента "Анестезіологія, реанімація та інтенсивна терапія" відповідно до нового навчального плану та вимог кредитно модульної системи навчання, закладає основи вивчення студентами невідкладних та критичних станів, при яких застосовують методи знеболювання й інтенсивної терапії. Курс лекцій призначено для студентів галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньої програми Медицина.
Keywords: класифікація загального знечулення; методи знеболювання; 615 211 07