Наукова комунікація іноземною мовою: силабус нормативно освітнього компонента - Троцюк, Аїда Миколаївна; Крюкова, Юлія Дмитрівна (My University, 2025)
Метою викладання освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною мовою» є формування у студентів системи знань про сутність, характер, структуру, закономірності і методологію наукових досліджень у фаховій галузі та вмінь організувати, проводити і представляти власні наукові дослідження.
Силабус нормативного освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» підготовки другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю - 053 ПСИХОЛОГІЯ, галуззю знань – 05 Соціальні та поведінкові наук. Освітня кваліфікація: МАГІСТР ПСИХОЛОГІЇ. Професійна кваліфікація: ПСИХОЛОГ. ПРОФЕСІОНАЛ У ГАЛУЗІ ПСИХОЛОГІЇ. ВИКЛАДАЧ ПСИХОЛОГІЇ.
Keywords: Силабус; іноземна мова; наукова комунікація; магістри; рецензія; анотація; наукова публікація