Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» - Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору.
Keywords: якість продукції та послуг; готельно-ресторанне господарство; стандартизація, сертифікація та метрології; організації готельного господарства; організації ресторанного господарства; 338.488.2:640.41]:378.016