Методика викладання іноземних мов у ВНЗ: програма навчальної дисципліни - Гордієнко, Юлія Анатоліївна; Hordiienko, Yuliia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом курсу «Методика викладання іноземних мов у ВНЗ» є професійна методична компетентність майбутніх викладачів іноземних мов. Мета курсу – допомогти студенту оволодіти системою знань про всі компоненти процесу навчання іноземній мові та системою навичок і умінь реалізувати методичні дії у під час формування професійної методичної компетентності майбутніх викладачів іноземних мов.
Програма навчальної дисципліни «Методика викладання іноземних мов у ВНЗ» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра для студентів VI курсу денної та заочної форми навчання, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова та література (польська,російська). Переклад.
Keywords: професійна методична компетентність; компоненти процесу навчання; мовленнєва діяльність