Психологія залежної поведінки - Мудрик, Алла Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні матеріали до курсу побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, перелік питань для підготовки до практичних занять, перелік питань та завдань для підготовки до лабораторних занять, перелік питань підготовки до заліку, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано для підготовки магістра, галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 – психологія, за освітньою-професійною програмою Клінічна психологія.
Keywords: Клінічна психологія