Методика навчання польської мови - Васейко, Юлія Святославівна; Михалюк, Ніна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У виданні подано навчально-методичні матеріали (фахові й загальні комптентності та програмні результати, теми лекційних і лабораторних занять, завдання для самостійного опрацювання, рекомендована література, тести для перевірки знань, засади оцінювання і под.), котрі допоможуть здобувачам освіти спеціальності 014 Середня освіта предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова та зарубіжна література) спеціалізації 014.028 Польська мова та зарубіжна література освітньо-професійної програми Середня освіта. Польська та англійська мови. Зарубіжна література у повному обсязі опанувати освітній компонент «Методика навчання польської мови».
Keywords: методика вивчення польської мови; дидактика; методика навчання польської мови