Неврогенез професійних деструкцій особистості - Вірна, Жанна Петрівна; Virna, Zh. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті подано теоретичний аналіз професійних деструкцій особистості, який стосується розгляду невротичних ознак професійних деформацій через подвійні етичні стандарти, професійний маргіналізм і професійне вигорання, професійних адикції через трудоголізм, професійний перфекціонізм і ургентну залежність. The article shows the theoretical analysis of professional destructions of personality concerns consideration of neurotic signs of strain through double professional ethical standards, professional and occupational burnout margins and professional addictions through workaholism, perfectionism and urgent professional relationship.
Neurogenesis of Professional Destructions of Personality.
Keywords: професійні деструкції; професійна деформація; професійна адикція; professional destructions; professional deformation; professional addiction