Поетичне полотно Адлера Короліва на небесному мольберті вічності - Диба, Алла; Dyba, Alla (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Дослідження присвячено творчості сучасного українського поета і художника Адлера Короліва як одного з яскравих представників явища синтезу мистецтв у літературному процесі XX – XXI століть в Україні. Study, devote of artistic career of modern ukrainian poet and painter Adler Korolyv as one of the striking representative of art synthesis phenomenon in literary process XX – XXI centuries in Ukraine.
Poetic Canvas of Adler Korolyv on the Heavenly Easel of Eternity
Keywords: оригінальні інтерпретації; синтез мистецтв; голособарви; композиційні рішення; original interpretations; art synthesis; tints of voices; compositional settlements