Формування мотивації навчальної діяльності при вивченні фізики - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, N. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У статті розглядаються питання забезпечення якості сучасної освіти – це по суті питання про мотиви, мотивацію навчання. Визначаються особливості та можливості фізики для формування навчальної мотивації. Виділені умови формування мотивації навчальної діяльності.The article deals with the questions of modern education quality – it concerns motives and motivation of education. The main treats and possibilities of physics for the formation of educational motivation are considered. The conditions of motivation of scientific activity are stated out.
Formation of motivation of scientific activity, while learning physics
Головіна Ніна Анатоліївна - доцент, зав. кафедри загальної фізики та методики викладання фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: якість освіти; мотивація навчання; фізика; особливості фізики; quality of education; motivation of education; physics; peculiarities of physics