Формування стратегії розвитку будівельного підприємства в умовах інвестиційної конкуренції : монографія - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G.; Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O.; Чорнуха, Ігор Вікторович; Chornukha, I. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У монографії розроблено теоретико-методичні та прикладні основи формування стратегії розвитку будівельного підприємства в умовах інвестиційної конкуренції. Визначено її сутність, доповнено види конкуренції, розкрито її вплив на формування стратегії розвитку підприємства. Удосконалено методику аналізу інтенсивності інвестиційної конкуренції зовнішнього середовища та визначено систему показників оцінювання конкурентного потенціалу будівельних підприємств. Сформовано матрицю альтернативних стратегій розвитку будівельного підприємства в умовах інвестиційної конкуренції. Видання рекомендоване науковій спільноті, керівникам, управлінцям, менеджерам усіх рівнів й іншим зацікавленим особам.
Keywords: стратегія; будівництва; building; strategy